Allidrett

Hver onsdag arrangerer vi allidrett i hallen på Folkestad Skole.Barn 3-7 år: kl. 17.30 - 18.30Barn 8-12 år: kl. 18.30 - 19.30Alle er velkommen til å prøve mange morsomme aktiviteter.

Årsmøte 2021

Velkommen til årsmøte 2021 - 18. mai kl. 19.00! Møtet vil bli gjennomført fysisk på Sletta om smittevernhensyn tillater dette. Uansett vil det bli mulighet til å delta digitalt.

Oldboys innebandy

Har du lyst til å være med på innebandy for oldboys så møt opp i Folkestadhallen en torsdag kl 20.00

Treningsapparater/Tuftepark

Holmsbu IF har nå satt opp fire treningsapparater. Det største apparatet står oppe på banen, mens de tre andre apparatene står inne i skogen ved lysløypa, ovenfor Kjærlighetsstien.Vi håper mange vil be

Velkommen til vår nettside

Her kan du lese om klubbens arrangementer, nyheter etc. Siden vil blir oppdatert så ofte som mulig, og vi ser frem til å enkelt kunne dele nyttig informasjon med våre medlemmer og andre.

Blogginnlegg ...

2 visninger