Årsmøtet utsettes

Årsmøtet er utsatt inntil videre.Følg med her og på vår Facebook-side for oppdateringer.

Innkalling til årsmøte 2020

Herved innkaller vi våre medlemmer til årsmøte onsdag 25. mars kl. 19:30 på Sletta.Klikk på innlegget for å se innkallingen og øvrige dokumenter.

Føremeldinger

Her kan dere sjekke føremeldinger fra Skiforeningen for valgte steder. (åpne innlegget og følg linken)

Allidrett

Onsdag 4. september starter vi opp igjen med allidrett i hallen på Folkestad Skole. Vi møtes hver onsdag - kl. 17.30 - 18.30 Alle er velkommen til å prøve mange morsomme aktiviteter.

Rødtangen Rundt - 2019 - Resultater

Løpet ble gjennomført lørdag 6. Juli. Været var ikke det beste, men det lag ingen demper på innsatsen! 161 løper stilte til start. God stemning og flotte resultater!

Oldboys innebandy

Har du lyst til å være med på innebandy for oldboys så møt opp i Folkestadhallen en torsdag kl 20.00

Velkommen til vår nettside

Her kan du lese om klubbens arrangementer, nyheter etc. Siden vil blir oppdatert så ofte som mulig, og vi ser frem til å enkelt kunne dele nyttig informasjon med våre medlemmer og andre.

Blogginnlegg ...

Årsmøtet utsettes