Allidrett

Onsdag 4. september starter vi opp igjen med allidrett i hallen på Folkestad Skole. Vi møtes hver onsdag - kl. 17.30 - 18.30 Alle er velkommen til å prøve mange morsomme aktiviteter.

Rødtangen Rundt - 2019 - Resultater

Løpet ble gjennomført lørdag 6. Juli. Været var ikke det beste, men det lag ingen demper på innsatsen! 161 løper stilte til start. God stemning og flotte resultater!

Oldboys innebandy

Har du lyst til å være med på innebandy for oldboys så møt opp i Folkestadhallen en torsdag kl 20.00

Treningsapparater/Tuftepark

Holmsbu IF har nå satt opp fire treningsapparater. Det største apparatet står oppe på banen, mens de tre andre apparatene står inne i skogen ved lysløypa, ovenfor Kjærlighetsstien.Vi håper mange vil be

Velkommen til vår nettside

Her kan du lese om klubbens arrangementer, nyheter etc. Siden vil blir oppdatert så ofte som mulig, og vi ser frem til å enkelt kunne dele nyttig informasjon med våre medlemmer og andre.

Blogginnlegg ...

Allidrett