Tofte Trialton

Søndag 16. juli 2017 inviterer Tofte Fremad IF til triatlonkonkurranse for hele familien på idylliske Tofte. Alle i alderen 6-99 år kan delta- Tilpasset løype for de minste. Det er også egen klasse for lag på tre, der hver tar sin etappe. Klikk på innlegget for link til mer informasjon/påmelding.

Fotballens dag - 2017

Fotballens dag 2017 arrangeres lørdag 8. juli, på Sletta i Holmsbu. Her skal de lokale lagene kjempe om seier, heder og ære på den legendariske fotballens dag! Dette er en dag som setter de fleste andre sportsarrangementer i skyggen, med blendende fotball, håpefulle turister, og seiersvante loka

Rødtangen Rundt - 2017

Rødtangen rundt - 2017 avholdes lørdag 1. juli. Klikk på innlegget/tittelen for mer informasjon og påmelding.

Treningsapparater/Tuftepark

Holmsbu IF har nå satt opp fire treningsapparater. Det største apparatet står oppe på banen, mens de tre andre apparatene står inne i skogen ved lysløypa, ovenfor Kjærlighetsstien.Vi håper mange vil be

Allidrett

​Allidrett i hallen på Folkestad skole. Hver onsdag (unntatt uke 9) kl 17.30 - 18.30

Velkommen til vår nettside

Her kan du lese om klubbens arrangementer, nyheter etc. Siden vil blir oppdatert så ofte som mulig, og vi ser frem til å enkelt kunne dele nyttig informasjon med våre medlemmer og andre.

Blogginnlegg ...

47 visninger