Flaterhagan

Takket være imponerende innsats er det nå flotte isforhold på banen i Flaterhagan, og de nye vantene kommer også godt med for alle de som aktivt benytter seg av tilbudet.(foto: Andreas Moen Arnet‎)

Oldboys innebandy

Har du lyst til å være med på innebandy for oldboys så møt opp i Folkestadhallen en torsdag kl 20.00

Fotballens dag - 2017

Fotballens dag 2017 arrangeres lørdag 8. juli, på Sletta i Holmsbu. Her skal de lokale lagene kjempe om seier, heder og ære på den legendariske fotballens dag! Dette er en dag som setter de fleste andre sportsarrangementer i skyggen, med blendende fotball, håpefulle turister, og seiersvante loka

Rødtangen Rundt - 2017

Rødtangen rundt - 2017 avholdes lørdag 1. juli. Klikk på innlegget/tittelen for mer informasjon og påmelding.

Årsmøte 2017

Årsmøtet i Holmsbu IF avholdes onsdag 22. mars 2017 - kl 19.30 Innkalling og dokumenter er sendt ut, men kan også lastes ned her (Klikk på tittelen).

Treningsapparater/Tuftepark

Holmsbu IF har nå satt opp fire treningsapparater. Det største apparatet står oppe på banen, mens de tre andre apparatene står inne i skogen ved lysløypa, ovenfor Kjærlighetsstien.Vi håper mange vil be

Velkommen til vår nettside

Her kan du lese om klubbens arrangementer, nyheter etc. Siden vil blir oppdatert så ofte som mulig, og vi ser frem til å enkelt kunne dele nyttig informasjon med våre medlemmer og andre.



Med vennlig hilsen

Styret

Blogginnlegg ...

Flaterhagan

203 visninger

Oldboys innebandy

1162 visninger

Årsmøte 2017

262 visninger

Fotballens dag - 2017

266 visninger
Powered by: Bloc